Størrelsesguide

Størrelsesguide til onlinehandel

Det kan være svært at finde ud af, hvilken størrelse man skal bestille hjem, da der findes forskellige størrelsesstandader i de forskellige lande. Jeg har forsøgt at lave en størrelsesguide til de mest brugte størrelser på Ebay og AliExpress da det er de to sider jeg primært linker til, men husk at den udelukkende er vejledende, og at det også kan variere fra mærke til mærke og sælger til sælger.

Få hjælp med denne størrelsesguide

Det er vigtigt at huske, at mange af varerne kommer fra Kina, hvor størrelserne ofte er små i størrelsen. Mit råd er derfor altid at bestille 1-2 størrelser større hjem end hvad dit barn bruger normalt, hvis du køber tøjet i danske butikker.
Er du meget i tvivl kan du evt. skrive til sælger og få ham/hende til at sende dig specifikke mål på varen, men mange lægger også deres egne størrelsesguide ud sammen med varen med længdemål på.

USA_Stoerrelsesguide

babyfunds størrelsesguide

Har du andre spørgsmål, skal du altid være velkommen til at sende mig en mail på babyfund.dk@gmail.com, men hvis de har noget med onlinehandel at gøre, kan du også tjekke mine to andre guides; nemlig min guide til onlinehandel samt ofte stillede spørgsmål.

Hvad synes du om dette fund?