Serendipity organics udsalg

Elsker du Serendipity organics udsalg lige så højt som os her hos Babyfund.dk? Så læs med i denne artikel og få gode råd til, hvor du finder de bedste udsalg. Vi er nemlig en form for eksperter i webhops med børne- og babytøj, og vi har derfor enormt godt styr på, hvem der afholder de bedste udsalg med Serendipity organics. 

Navnet på børnetøjsmærket er slet ikke så tilfældigt endda, faktisk har navnet en helt særlig betydning. Det har nemlig en ganske speciel betydning, og ordet for ’serendipity’ findes slet ikke på dansk, hvorfor det kan være svært at oversætte korrekt. Det betyder noget i retning af ’lykketræf’ eller ’held i uheld’, og indholdet i ordet er altså at der sker en glædelig nyhed uden at det var noget, man var forberedt på, overhovedet. Og det synes vi er et ganske fint navn til dette tøjmærke, som du kan læse mere om herunder.

Om mærket Serendipity

Nu hvor vi har gennemgået historien om navnet, er det kommet til selve virksomhedens tur. Først og fremmest så er det egentlig forkert at kalde det for et børnetøjsmærke, for virksomheden laver også tøj til kvinder. Men her hos Babyfund.dk koncentrerer vi os om tøjet til børn. Alt tøjet fra mærket er altid certificeret med GOTS-mærkningen, som er den strengeste og mest anerkendte certificering indenfor økologisk tekstil, der findes.

Det sikrer dig som kunde en super høj kvalitet, og når du giver dit barn de smukke tekstiler på fra mærket, forkæler du det ikke bare ekstra meget med tøjet blødhed – du sikrer dig også, at barnet ikke udsættes for skadelige kemikalier, at der er passet godt på vores jord under hele fremstillingen, og at alle arbejdere i processen har haft gode arbejdsvilkår.

Søde design

Serendipity Organics er en dansk virksomhed, som holder til i Klampenborg i nordsjælland. Den blev grundlagt i 2003, og har derfor rigtig meget erfaring i dag. Det er to søstre, som står bag virksomheden, Anne Sofie og Caroline, og de trækker på den skandinaviske designtradition. Det betyder at det er lyse nuancer og blide former, der er kendetegnende for tøjet. Og så laver de tøj, der er til at bevæge sig i og er rart at have på.

Økologi har altid og betyder stadigvæk alt for de to indehavere, og de ser økologi som en daglig luksus og nødvendighed for os alle. De holder enormt godt øje med alle de virksomheder, so de arbejder sammen med i fremstillingsprocessen, så alle arbejdsvilkår er overholdt. Økologi og bæredygtighed er nemlig vejen frem i verden, og her står Serendipity Organics udsalg om nogen i spidsen.

Her finder du de bedste Serendipity Organics udsalg

Parcellet
Parcellet er en af vores favoritter, for de har altid de virtueller hylder fyldt med økologisk og lækkert børne- og babytøj. Det gælder også dette mærke, som du ofte finder på udsalg – og det gælder alle sæsoner. Så du får hurtigt og nemt fyldt garderoben op med det smørbløde tøj via denne webshop.

KOM TIL UDSALGET HER

 

Ansos
Hos Ansos har de ogå godt styr på, hvad der forkæler baby mest muligt, og kvaliteten er altid høj i tøjet i denne webshop. De har af og til lækkert Serendipity på udsalg, så det gælder bare om at holde øje og være hurtigt. Og husk, at de altid kan købe til næste sæson eller år, der er nemlig ikke noget bedre end at kunne hive nyt og billigt tøj frem, når en ny sæson nærmer sig.

KOM TIL UDSALGET HER

Indlæg oprettet 57

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen