Selana udsalg

Er du helt vild med Selanas smørbløde uldtøj, og vil gerne finde Selana udsalg på nettet? Så er du landet på den helt rigtige side, for her hos Babyfund har vi sat os for at finde de bedste rabatter på tøj fra mærket.

Har man først stiftet bekendtskab med mærkets lækre tøj, kan de være svære at tilfredsstille sig med andet end det. Selana er nemlig kendt for at lave det skønneste økologiske tøj i høj kvalitet.

STORT SELANA UDSALG

Om Selana

Selana er en lille schweizisk familievirksomhed, som har eksisteret helt 1984. Virksomheden tager udgangspunkt i vores jordklode, som forkæler os med de skønneste naturlige ressourcer, og de mener, at vi bør bruge disse med respekt. Derfor behandler Selana naturen ekstra forsigtigt i hele fremstillingsprocessen, materialerne er allesammen 100% naturlige.

 

Da Selana for første gang sendte en kollektion på markedet, var deres tøj noget af det første økologiske tøj som samtidig havde et stilfuldt design. Virksomheden sigter efter altid at lave stilfuldt og autentisk tøj på højeste niveau og altid økologisk og bæredygtigt. Tøjet forkæler barn og baby, og er enormt behagelig at have på. Da de kun bruger naturlige materialer, er farverne også naturlige. Det giver tøjet en smuk afdæmpet farveskala, som passer perfekt ind i den nordiske stil.

MERE SELANA UDSALG HER

Selana udsalg

Her hos Babyfund har vi et kendskab til alle danske webshops, der forhandler baby- og børnetøj. Det gør os til en slags eksperter på området, og vi holder derfor altid øje med, om der kommer nogle af de eftertragtede varer fra mærkets på udsalg. Det gør det meget lettere for dig at finde Selana udsalg, for vi har ligesom gjort forarbejdet for dig.

 

På denne side finder du derfor tøj som er sat ned, og når du klikker på det, bliver du automatisk ledt videre til webshoppen, hvor du kan købe det. På den måde slipper du for at bruge time efter time på at gennemtrawle internettet for det bedste køb.

Bluse, bukser, hue, heldragt osv.

Du kan faktisk sammensætte en hel garderobe af tøjet fra Selana, for de producerer stort set alt. Et af deres mest kendte items er nok deres smækbukser, eller selebukser, som er praktiske og lækre. Deres bluse, eller slå-om-cardigan, er også en sand klassiker efterhånden, da den er perfekt til baby og nem at give på og tage af. Strømper, strømpebukser og huer er også gode at købe fra Selana udsalg, da de sidder og varmer godt. Og da uld jo regulerer sig efter kropstemperaturen, sikrer du dig samtidig, at barnet ikke får det for varmt med Selana uld.

Indlæg oprettet 55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen