Om Babyfund.dk

Om babyfund

Her på min blog Babyfund deler jeg alle de fantastiske børnevarer, som er godt gemt derude på det store internet, og som jeg elsker at bruge timer på at finde og dele med dig. Jeg prioriterer både at prisen er lav på mine babyfund, men lige så meget at det er unikke varer. Følg med og bliv inspireret – og vær klar til at investere i en hel masse fantastiske internetfund!

Hvorfor Babyfund?

Jeg deler først og fremmest tøjfund, da billigt børnetøj jo er sagen, men også lidt til indretningen, smart udstyr og legetøj osv. Mange af mine fund vil være noget, der i designet ligner de kendte mærker, man kan købe på mange danske netshops, men hvor prisen og designet vil være anderledes. Af mærker der inspirerer mig i min smag kan nævnes Soft Gallery, Poppy Rose, Bangbang Copenhagen, Luckyboysunday, Mini Rodini og mange flere.

Navnet Babyfund kom til mig, da jeg skulle navngive bloggen for at oprette den, og i starten ville jeg kun holde mig til fund til babyer – derfor navnet. Det har sidenhen udviklet sig, da det jo også er fund til børn, indretningen m.m. jeg deler i dag, men navnet er holdt ved.

Har du nogle spørgsmål eller tips til gode fund, så skriv endelig til mig på denne mail:
babyfund.dk@gmail.com

 

Hvad synes du om dette fund?