Økologisk babymadras

Er du på udkig efter en økologisk babymadras, men er forvirret over alle de valg og informationer, der skal tages stilling til, inden køb? Så læs med her og bliv hurtigt klogere på, hvilke økologiske madras, der er gode at vælge. Og ikke mindst hvorfor økologi er godt at prioritere, når det kommer til babyer.

 

KØB ØKOLOGISK BABYMADRAS HER

Som førstegangsforældre er der lige pludselig mange nye ting at forholde sig til. Det gælder alt fra valg af seng over barnevogn til tøj, stofbleer og alt det andet udstyr, der for nogle er uundværlig og for andre slet ikke virker. Én ting er dog sikkert, og det er, at du kommer til at skulle bruge en babymadras. Dette er desuden en af de ting, der er gode at gøre klar, inden baby kommer. Både fordi den lille ny kan bruge madrassen fra han eller hun er få timer gammel, og fordi du bør sætte dig godt ind i emnet, før du vælger madrassen.

 

Økologisk babymadras til barnevognen

Måske er du slet ikke bare på udkig efter en madras men hele to? Det er ihvertfald meget normalt at stå i den situation, hvor der både skal skaffes en babymadras til barnevognen og til babysengen. I begge tilfælde er det rigtig godt at prioritere økologi. Den helt åbenlyse grund til dette er, at en baby jo ofte sover i over halvdelen af døgnets timer. Og et godt sovemiljø er derfor ekstra vigtigt i de første leveår. Ved at vælge en økologisk babymadras, sikrer du et allergivenligt klima uden stoffer. Stoffer kan nemlig være skadeligt for for barnet, og du passer samtidig godt på vores grønne jord.

 

STORT UDVALG AF ØKOLOGISK BABYMADRASSER HER

 

Fordele ved at vælge en økologisk babymadras

Som tidligere nævnt er fordelene mange, når det kommer til at vælge økologiske produkter. Her er det i sær madrasser der har mange fordele, da barnet jo er i utrolig tæt kontakt med madrassen mange timer i døgnet. Det vigtigste er helt klar, at der ikke er tilsat skadelige stoffer. Der må heller ikke være mistanke om at stofferne kan være skadelige på sigt. Det er der i konventionelle madrasser, hvorfor vi opfordrer til at investere i en økologisk fremstillet madras. Der er forskellige niveauer af økologi. Men hvis du vælger en madras, der er GOTS-certificeret, er du sikker på, at du får den allerbedste standard. Her er der ikke bare strenge krav til fremstillingen af madrassen, men også til arbejdsforholdene hos alle, der er en del af produktionen fra start til slut. Du sikrer derfor ikke bare sit barn et godt og sundt sovemiljø, men hjælper også med gode arbejdsforhold i andre dele af verden samt med at holde vores jord grøn.

 

 

Indlæg oprettet 55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen