Øko babytøj udsalg

Hvis du gerne vil købe øko babytøj udsalg til din baby, så er du kommet til den helt rette side. Her hos Babyfund.dk har vi specialiseret os i at finde godt babytøj på udsalg, som selvfølgelig er økologisk. Se alle fundene på denne side, og bliv klogere på dét at vælge økologisk til sin baby.

Hvor køber man lækkert øko babytøj på udsalg? Og hvorfor er det en god idé at prioritere økologisk tøj til sin baby? Bliv klogere på alle disse ting herunder, hvor vi guider dig gennem øko-junglen.

Hvorfor vælge øko babytøj?

Ja, hvorfor egentlig vælge øko babytøj? Der er mange gode grunde til at give den lille ny noget lækkert øko babytøj udsalg på. Der er mange fordele, men den vigtigste er nok, at babykroppen ikke bliver udsat for uønsket kemi ved at vælge økologisk. Der er enormt meget kemi i alle de ting vi omgiver os med, men især tøj kan være skadeligt, da det jo sidder tæt på kroppen i mange timer om dagen. De skadelige stoffer har dermed fri adgang til at komme på babykroppen, og da babykroppens immunforsvar endnu ikke er udviklet helt, er det mere modtagelig overfor stofferne end en voksens krop.

KØB ØKO BABYTØJ HER

 

Dertil kommer naturligvis, at hvis du vælger tøj, der er GOTS-certificeret, som er en certifikation, der beviser, at tøjet er fremstillet under meget strenge krav, så sikrer du dig også, at der er passet godt på miljøet. Der er desuden overholdt strenge regler om arbejdsforhold hos alle, der har været involveret i fremstillingen af tøjet. GOTS-certificeringen er derfor et mærkat, vi anbefaler dig at vælge tøj ud fra, da det sikrer dig som kunde, at du står med det bedste økologiske babytøj.

Danske mærker

Der findes rigtig mange danske babytøjsmærker, som gør det super godt. De er gode til at forene moderne design med høj kvalitet og miljøbevidsthed, og det ender igen og igen ud i smagfulde kollektioner, som passer til baby og til mor og fars smag. Men i den store babytøjs-jungle kan det naturligvis være svært at navigere rundt i, hvad der er økologisk og hvad der ikke er, samt hvad du bør vælge.

 

Hold øje med disse babytøjsmærker

Serendipity er et af de danske mærker, som du helt sikkert bør lægge mærke til. Mærket laver udelukkende GOTS-certificeret tøj, som altsammen er smørblødt. Det er en fornøjelse at give babyen på, og så er designet tilmed elskværdigt med sine douche farver og nordiske rene linjer.

FIND SERENDIPITY HER

 

Müsli er ligeledes værd at nævne i denne sammenhæng. Det er virksomheden Green Cotton der står bag dette nye mærke, og virksomheden har allerede stor succes med Fred’s World, som laver farverigt økologisk babytøj. Müsli er kendetegnet ved sine afdæmpede farver og søde illustrationer, og tøjet herfra gør sig rigtig godt i basisgarderoben, som jo er  enormt vigtig når det kommer til babyer, der gerne får skiftet tøj flere gange om dagen.

FIND MÜSLI HER

Indlæg oprettet 57

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen