Mini Rodini udsalg

Er du lige så vild med Mini Rodinis skøre og barnlige univers, der bare bliver ved med at udvikle sig og komme med nye elskværdige mønstre og illustrationer sæson efter sæson? Desværre kan det være en lidt dyr affære at have kastet sin kærlighed på dette brand, for tøjet er ikke helt billigt – til gengæld for du så fantastisk børnetøj i økologiske materialer. 

Mini Rodini er et svensk mærke, som blev grundlagt i 2006 af Cassandra Rhodin. Hun er illustrator, og det gennemsyrer også alt tøjet fra virksomheden – på en udelukkende positiv måde, skal det lige siges. Planen med tøjmærket var for Cassandra at hylde børns fantasi og tro på, at alt bare er muligt. Og det synes vi i høj grad er lykkedes!

STORT MINI RODINI UDSALG HER

Børnetøj med humør

Man kan på alle måder sige, at Mini Rodini er et skørt og humoristisk univers, som er noget helt for sig selv. Når man som forældre køber tøj til sine børn, er der mange der både gerne vil have noget smagfuld, noget økologik i høj kvalitet, men samtidig også noget tøj, som børnene også selv sætter pris på, og elsker at vælge i garderobeskabet.

Det er lige præcis alle disse faktorer, som er opfyldt med tøjet fra Mini Rodini udsalg. Og så er tøjet ikke bare flot og sjovt at kigge på, det er også yderst behageligt for børnene at rende rundt i, hvilket må siges at være noget nær det vigtigste. For tøj skal ikke begrænse børnenes glæde ved tumlen og legen rundt – tværtimod skal det lægge op til mange timers leg, hvor barnet ikke bliver stoppet af klodset tøj.

SE MERE MINI RODINI UDSALG HER

Økologisk Mini Rodini udsalg

Som tidligere nævnt er priserne på dette fantastiske tøj ikke ligefrem lave, og det giver jo sig selv, da alt tøjet er GOTS-certificeret, og der generelt bare er lagt rigtig meget kærlighed i designet. Siden 2006 har Mini Rodini været en sand succeshistorie, og i dag er mærket stadig et af Skandinaviens hurtigst voksende børnetøjsmærker. Og der er immervæk en hel del andre børnetøjsmærker, som det også går super godt for!

Heldigvis har mange af de skønne webshops rundt omkring ofte Mini Rodini udsalg, og det skal man da være et skarn for ikke at udnytte. Vi tjekker meget ofte op på udsalg, så du ikke selv behøver at lede efter det bedste. I stedet kan du bare besøge denne side, hvor du bliver ledt videre til de bedste fund.

Indlæg oprettet 57

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen