LEGETØJ BLACK FRIDAY

Littleroom

Hos Littleroom fejrer de Black Friday ved at sætte alle deres varer ned med -20%.

Hos den fine webshops finder du de smukkeste ting til indretning af børneværelset, og det gælder bl.a. et skønt og minimalistisk tipitelt, som er fremstillet i hvid bomuld og sat sammen af træpinde. Hos Littleroom designer de selv alle deres produkter, og du er som kunde derfor sikret unikke, æstetiske og gennemtænkte produkter i et nordisk designtema.

Abeungen

Hos Abeungen har de et stort udvalg af alt kvalitetslegetøj til børn i alderen 0 til 8 år. Der er alt, hvad hjertet begærer, og du kan med sikkerhed finde spændende gaver til dine børn på denne side. Af kendte mærker, som de forhandler hos Abeungen kan bl.a. nævnes bObles, Teddykompagniet, Le Toy Van, Lamaze og KREA. Så tag lige at besøge dem og få købt nogle god black friday-tilbud!

Avaville

Hos Avaville finder du det smukkeste legetøj til dit barn. Her er æstetikken virkelig i fokus, og der er bl.a. legetøj fra kendte mærker som Fabelab, Bloomingville, Maileg og Loullou. Hvis du vil give en helt speciel gave til et barn – måske endda dit eget – kan vi virkelig anbefaler, at du tjekker Avaville ud.

Babygear

Babygear.dk er en butik, vi elsker her hos Babyfund.dk. Den er på mange måde enormt rodet og svær at finde rundt i, men det gør på samme måde at den gemmer på en masse billige skatte. Og de er selvfølgelig endnu billigere på black friday. Om du er på jagt efter børnecykler, børnebøger, kreativt legetøj, klassisk legetøj eller sjove spil, så er Babygear.dk værd at aflægge besøg.

Babytorvet

Babytorvet minder på mange måder om Babygear. Siden er nemlig mindst lige så forvirrende og stor – og har helt sikkert lige så mange skatte gemt rundt omkring. Her finder du bamser, bøge, aktivitetsstativer, legekøkkener, uroer, rygsække, tasker, rangler og uroer. Og så har vi ikke engang fået nævnt alle kategorierne endnu.

Barnets verden

Barnets verden har fokus på legetøj, der udvikler og stimulerer børn i alderen 0 til 6 år. De har alt, hvad hjertet kan begære, og vi vil på det kraftigste anbefale, og du tjekker deres webshop ud. Du finder mærker som BRIO, Grimms, Puky, Hape og mange, mange flere.

Børn i balance

Hos Børn i balance er der alt til rollelege, kreative lege, lærende lege, udelege, babylege og til alle andre lege. Webshoppen har teaset for, at rigtig mange af deres varer vil blive kraftigt nedsat på black friday, så tag lige at læg vejen forbi.

Børnenes kartel

Børnenes kartel er en fantastisk webshop, som er klart er en af vores favoritter her hos Babyfund.dk. De har et stort udvalg af spændende og pænt legetøj, som stimulerer børn i alle aldre. Og så har de altså altid skide gode tilbud – selv når det ikke er back friday!

Eurotoys

Som navnet antyder er der fyldt med legetøj i denne webshop. Af kendte mærker kan nævnes LEGOBarbieFrozenPlaymobilStar Wars og Schleich. Der er altså nok at vælge imellem!

Kids World

Hvis du af og til besøger babyfund.dk og benytter dig af nogle af de tilbud, som vi finder frem, så kender du helt sikkert også Kids World. Det er nemlig en gigantisk webshop, der både har børnetøj og legetøj. Og det er pænt og til fornuftige priser det hele – så hvad skal det ikke blive til på black friday 😀

Naya og Nohr

Hos Naya og Nohr er der en rød tråd i alle produkterne, og det er æstetikken. Alle deres produkter er nemlig nøje udvalgt, og de er i super god kvalitet og er alle flotte. Af legetøj har de bamser og dukker, biler, trælegetøj, legemad, spil og puslespil og meget mere.

Ophørspriser.dk

Som du nok har gættet, har ophørspriser.dk nogle vanvittige priser. Det er lidt tilfældigt, hvad de har af legetøj, men vi anbefaler absolut, at du lige smutter forbi for at se, om der skulle være noget for dig 🙂

Parcellet

Hos Parcellet har de bare det hele – det gælder børnetøj, udstyr og legetøj. Og det elsker vi dem for. Og så vrimler det altid med gode tilbud derinde, så det dobbeltelsker vi dem selvfølgelig for. Der er mærker som Konges Sløjd, Cam Cam, Grimms, Plan Toys, så hop da lige ind og tjek deres udvalg af black friday tilbud ud med det samme!

Ren leg

Hos Ren leg finder du økologisk legetøj, som er udviklende og stimulerende for barnet at lege med. Det giver dig en tryghed som forældre at vide, at barnet leget med økologisk legetøj, da du samtidig med at du passer godt på vores grønne jord også sikrer et allergivenligt miljø for barnet, som er fri for skadelige stoffer. Hos Ren leg finder ud mærker som bObles, Sebra, Engel, Grimms og mange flere.

Toy Toy

Toy Toy er en stor webshop, som byder på et bredt udvalg af tøj, tilbehør, udstyr og legetøj. Skynd dig ind på shoppen og find fantastiske fund i deres store udvalg!

 


 

Black Friday falder fredag den 23. november 2018 i år, og hvis du forbereder dig godt, og skriver ned hvad du er på udkig efter, kan du hurtigt, effektivt og billigt få købt alle årets julegaver ind. Du kan også købe masser af legetøj på black friday, og så er barnets værelset fyldt op, til det om et år går løs igen. Lige meget hvad, så giver det mening at købe legetøj på black friday, for ellers står du om et par uger og skal købe julegaver, og der koster altsammen stort set det dobbelte end hvad du kan finde det til på fredag.

Overblikket over de butikker, som har gode tilbud på legetøj black friday kan naturligvis mangle. For det er en junge uden lige at finde rundt i, og det i sig selv kan faktisk godt afholde mange fra at orke denne særlige tilbudsdag. Det har vi her hos babyfun.dk sat os for at hjælpe dig med, og derfor finde du en stor guide til, hvor henne du finder det bedste legetøj black friday – og ikke mindst hvor mange procenter de forskellige butikker lover.

Siden her vil løbende blive opdateret, så snart butikkerne afslører, hvor mange procents rabat, de giver på Black Friday.

Indlæg oprettet 57

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen