Katvig babytøj

Leder du efter lækkert Katvig babytøj? Så er du landet på den helt rigtige side. Vi har været hele internettet igennem, og fundet de bedste webshops, som forhandler det skønne børnetøjsmærke Katvig. Find links til webshoppene her og bliv klogere på det populære tøjmærke. 

Da Katvig blev grundlagt i omkring 2005, overraskede det kvinden bag, Vigga Svensson, hvor dårlige produktionsforhold der var, når det kom til tekstil. Hun var ligeledes rystet over, at babytøj i gennemsnit kun når at blive brugt seks gange før babyen er vokset ud af det, og det besluttede hun sig for at gøre noget ved.

STORT KATVIG UDSALG HER

Om tøjmærket Katvig

Branden er over femten år gammelt, og har derfor masser er erfaring med sig. Det har været en lang kamp for mærket at få forældrenes øjne op for miljøbevidsthed og økologi, men dette brand kan tage en stor del af takken for, at det er blevet så normalt at prioritere disse faktorer højt. Mærket har nemlig kæmpet en hård kamp for grøn forbrugeradfærd, og det har endelig givet pote. Det har dog været en lang kamp, og grundlæggeren af mærket gik faktisk konkurs med tøjmærket tilbage i 2014.

KØB KATVIG HER

Her kan du købe Katvig babytøj

Heldigvis tog nogle andre over dengang virksomheden gik konkurs, og det farvestrålende tøj lever i bedste velgående i dag. Miljøbevidsthed fylder stadig en rigtig, rigtig stor plads hos virksomheden, og tøjet fra mærket er nok noget af Danmarks mest bæredygtige tøj overhovedet. Stort set alt fra kollektionerne er GOTS-certificeret, som er den strengeste certificering der findes indenfor tekstiler.

Da alt Katvig babytøj er helt uden kemikalier, behøver du faktisk ikke vaske det inden brug. Det er både praktisk, da tøjet kan tages i brug med det samme du får det hjem fra webshoppen, men det siger også noget om, at det på ingen måde er eller kan være skadeligt for barnet at have tøjet på. Du finder alt til babys garderobe fra dette mærke, og det gælder både bodyer, trøjer, bukser, natdragter, kjoler osv. Alt sammen får du i de velkendte farvesammensætninger og med det skønne æbleprint, som fås i at hav af forskellige farvesammensætninger. Her finder du en oversigt over gode webshops som forhandler mærket.

Buksetrolden
Denne webshop har ofte Katvig babytøj på udsalg og endda helt op til med 60% nedsættelse. Det er da til at føle på, og så er der altså lige pludselig råd til en helt ny garderobe til dit barn 🙂

BESØG

Kids-World
Hvis du kender bare lidt til online-shopping, så er du helt sikkert stødt på denne side før. De forhandler stort set alle de mærker, som der findes, så der er 100% noget for enhver smag. De har naturligvis også et stort udvalg af Katvig, og så er de bestemt ikke nærige med gode tilbud året rundt!

BESØG

Ugleunger
Hos Ugleunger elsker de børn, det skriger ud af deres valg af miljøbevidste mærker. Og derfor har de naturligvis også masser af babytøj fra dette mærke, som du bliver sendt direkte videre til, når du trykker på linket herover.

BESØG

Indlæg oprettet 55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen