Kapok madras på tilbud

Er du på udkig efter en kapok madras på tilbud? Indenfor de seneste par år er materialet kapok blevet mere og mere udbredt, og flere er blevet opmærksomme på de mange fordele, der følger med, når du vælger kapok.

Med en kapok madras optimerer du sovemiljøet for dit barn. Det gør nattesøvnen mere behagelig, da det er nemmere for kroppen at temperere sig i forhold til om det er koldt eller varmt. Det er desuden nemmere for kroppen at komme af med sin fugtighed, og så er det både allergivenligt at bruge kapok samt enormt godt for miljøet. Læs mere om kapok her, og bliv klogere på, om det er noget, du skal investere i.

KØB KAPOK MADRAS PÅ UDSALG HER

Tip: Kapok madras på tilbud

Her hos Babyfund.dk er vi vilde med kapok, da det er en fantastisk materiale, som flere og flere heldigvis kender til. Det er dog stadig ukendt for mange, og derfor kan du både finde kapok madras på tilbud på denne side samt læse om alle de fordele, der er ved at vælge netop denne slags madras – det gælder både for dig og dit barn.

Vi har specialiseret os i at have et godt og bredt overblik over alle de danske webshops, og vi holder derfor hele tiden øje med, hvad der kommer på tilbud. Derfor finder du gode tips til kapok madras på tilbud her på siden, og du kan se det store udvalg her også. Der skal jo både bruges madras til barnevognen og til babysengen, men og juniorsengen og voksensengen kan trænge, og så kan man også få madrassen i specielle størrelser som f.eks. passer til den populære Lilleper seng (også kaldet Kili-sengen eller Sebra-sengen) og til Leandersengen.

Alle fordelene ved kapok

Som tidligere nævnt er der mange fordele, der taler for at anskaffe sig en kapok madras. Kapok er navnet på naturfibre, der kommer fra kapoktræet. Træerne er meget høje, og de vokser i regnskoven. Det er dog ikke nødvendigt at fælde et træ for at udvinde fibrene, da de blot kan høstes fra træet, hvilket er med til at gøre kapok madrasser meget miljøvenlige.

Fibrene er silkebløde og meget lette, hvilket optimerer sovekomforten. Selvom de er lette, holder de stadig godt på varmen, og de er desuden temperaturregulerende, så madrassen er behagelig at sove på både om sommeren og om vinteren.

KAPOK MADRAS PÅ TILBUD!

Økologisk madras

De lækre kapokmadrasser er udover at være allergivenlige og temperaturregulerende også økologiske. En anden stor fordel ved at vælge denne type er, at der ikke kan leve bakterier i kapokken. Det betyder, at hverken husstøvmider eller andre uønskede insekter tager bolig i madrassen, og du eller dit barn får den derfor helt for sig selv. Materialet er som tidligere nævnt 100% naturligt og økologisk, og så er det ikke belastende for miljøet, da træerne ikke bliver fældet for at udvinde det gode materiale. Den bæredygtige produktion giver dig et unikt produkt, og så er du samtidig med til at passe godt på vores jordklode, hvilket der i disse år jo desværre er enormt stort behov for.

KAPOK MADRAS FRA COCOON

Indlæg oprettet 57

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen