Joha

 

Om babymærket Joha

Børne- og babytøjsmærket Joha er et dansk mærke der virkelig står for super kvalitet. Joha er et af skandinaviens største producenter indenfor uld og bomuld til børn, men jeg vil sige at det mest er deres uldtøj som de er kendte for – og med god grund! Uldet er rigtig god kvalitet, designet er flot og enkelt og ikke alt for pussenusset og så er pasformerne bare holdbare og gode.

Jeg kan virkelig kun anbefale dette fantastiske mærke, og vi bør i Danmark være virkelig stolte af at have et så godt tøjmærke til børn og babyer, og så er det ovenikøbet over 50 år gammelt!

Billigt Joha uld

Som sagt er Johas uldtøj med populært. Uld har jo den fantastiske evne at det absorberer fugt og derved holder barnet tørt og beskytter dets helbred og velvære.
Uld har også den evne, at det regulerer sig efter barnets/babyens temperatur således at uldtøjet varmer på kroppen når det er koldt og der er behov for det, men omvendt køler kroppen når det er varmt og der er behov for der. Derfor kan uldtøjet også bruges hele året rundt, og det er jo kun en fordel.
Uld er desuden skånsomt mod huden og følsomme hudtyper, så du kan med rigtig god samvittighed give dit barn eller din baby en masse lækkert uldtøj på fra Joha.

Joha på tilbud og udsalg

Selvom mærket absolut ikke er i den dyre klasse, hvis du spørger mig synes jeg faktisk det er helt utrolig at man kan få så flot et design og så høj en kvalitet til så billige penge. Men derfor er det jo stadig altid rart at handle tøj på tilbud og udsalg, for babytøj og børnetøj kan jo hurtigt blive noget af en udgift, også selvom børnepengene kommer ind en gang om måneden for at hjælpe lidt til med netop dette.

Der findes nogle rigtig gode online hjemmesider, som sælger Joha og som meget ofte har tilbud og udsalg på netop dette lækre mærke. Ovenover har jeg udvalgt nogle sager som jeg synes er gode at have i basisgarderoben og som ikke koster alverden.

Joha ulddragt

Johas ulddragter er måske det allermest populære, mærket nogensinde har produceret. Der findes efterhånden et stort udvalg indenfor ulddragter fra Joha, og de er allesammen superpæne i enkle designs og så er de jo nemme at komme baby i, hvis han/hun skal ud og sove til middag eller køres en tur i barnevognen.
Ulddragterne, som også kaldes for køredragter, er gode både i varme og i kulde, og så er de dejligt bløde, så man får helt selv lyst til at hoppe ned i sådan en. Jeg har fundet nogle rigtig gode bud på ulddragter, som din baby (og dermed også dig) med garanti vil blive vanvittig glad for.

Joha undertøj

Et andet meget populært produkt fa Joha er deres undertøj. Det passer rigtig godt til de lidt større drenge og piger, og så er det faktisk forholdsvis ofte på tilbud eller på udsalg i diverse netbutikker, så det er bare om at holde øje. På denne side finder du en masse forskellig billigt undertøj til piger, og her finder du undertøj til drenge. Der er en masse lækkert og billigt Joha undertøj i mellem kan jeg godt love 🙂