FUND #46 T-SHIRT MED FLOT KANINPRINT

Denne her t-shirt synes jeg er et fund til prisen! Selvom den er ikke er overvældende billig, så lever det enkle design så meget op til de allermest populære børnetøjsmærker lige for tiden, og taget dét i betragtning er der helt sikkert nogle penge at spare.
Hvis jeg havde børn der kunne passe størrelserne, havde jeg helt sikkert købt et par stykker med det samme! Der er 15% at spare i disse dage, og bemærk at det er den pris, jeg har skrevet ind her i indlægget. Beregn lidt ekstra hvis du køber senere.

EBAYFUND #46 T-SHIRT MED FLOT KANINPRINT

Farver: Sart grøn (som på billedet) eller sart lilla
Størrelser: 18 mdr, 24 mdr, 3T, 4T, 5T eler 7T

Pris: DKK 41,-
Fragt: DKK Gratis,-
I alt: DKK 41,-

Køb her

2 Comments on FUND #46 T-SHIRT MED FLOT KANINPRINT

 1. Nattalie Hartwig
  3. juni 2015 at 8:17 (3 år ago)

  Jeg har lige fået dem ind ad døren. Hurtig levering, kvaliteten er udemærket! Mangler bare en vaskemaskine test, men ellers thumbs up!

  Svar
  • admin
   11. juni 2015 at 14:28 (3 år ago)

   Tak for info 🙂 Du må meget gerne lægge et billede op på IG og tagge @babyfund.dk eller sende et billede til babyfund.dk@gmail.com – så lægger jeg det op under “Babyfund i brug”, hvis jeg må 🙂

   Svar

Hvad synes du om dette fund?