Engel ulddragt

Overvejer du at købe en Engel ulddragt til dit barn? Så er du landet på den helt rigtige side. Her kan du læse alt om den populære dragt, og finde gode steder på nettet, hvor du kan købe den – endda ofte på tilbud. Læs med herunder, og bliv inspireret og guidet til at tage det rigtige valg for dig.

KØB ENGEL ULDDRAGT HER

Økologisk ulddragt

Med en Engel ulddragt får du 100% økologi til dit barn. Alle tekstil er fra mærket er nemlig GOTS-certificeret, som er den strengeste certificering, der findes på området. Den sikrer dig ikke bare, at materialerne er økologiske, for at få denne certificering skal produktet nemlig også være fremstillet miljøvenligt fra start til slut. Derudover skal alle mennesker, som er inde over processen på den ene eller anden måde, være ansat på gode vilkår. Det er altså både dit barn, vores jordklode og menneskerne på den, som du passer godt på, når du vælger en dragt fra dette mærke.

ENGEL ULDDRAGT HER

Perfekt til lurerne i barnevognen

Hvis det er første gang, du skal have et barn, kan det sikkert være svært at vide, hvad du får brug for. Men et ting er sikker, og det er at en dragt som denne bliver ganske uundværlig. Den er nem at give barnet på, og så sørger den for at holde ham eller hende varm fra top til tå, da den ikke skiller på midten. Materialet uld er desuden det allerbedste at bruge til en køredragt som denne, da uld er selvregulerende. Det betyder, at det selv sørger for at enten holde eller udskille varmen, hvis der bliver henholdsvis for koldt eller varmt hos barnet. Uld er desuden åndbart, så barnet ikke ligger og sveder og bliver helt fugtig, når det sover.

SE ANDEN SLAGS ULDDRAGT HER

En super cute ulddragt

Udover de mange fordele, som er listet op ovenover, er det heller ikke nogen hemmelighed, at  en Engel ulddragt bare er noget af det sødeste. Den passer nemlig perfekt ind i den nordiske til med afdæmpede farver og fantastiske materialer. Derfor er der heller ikke noget at sige til, at dragterne er blevet rene bestsellere, og med deres tidløse design vil de med garanti være det i mange år frem.

Indlæg oprettet 57

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen