Billige natdragter

flere-billige-natdragter

Natdragter til piger

Natdragter holder din pige dejlig varm om natten, og så har de fleste natdragter praktiske lukninger, der gør dem nemme at få af og på, og dermed praktiske hvis man skal skifte sin baby midt om natten. Derudover er de rare at have på for pigen, da der ikke er noget der strammer. Natdragter kan i princippet bruges hele døgnet rundt, da de jo som beskrevet både er rare at hve på for baby og nemme at tage af og på, men mange vælger kun at give din pige det på om natten og så gøre lidt mere ud af tøjet i dagstimerne. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.
Der findes rigtig mange natdragter, eller heldragter og sparkedragter som de også kaldes, på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilke man skal vælge. Jeg vil her prøve at guide dig gennem de mest populære udgaver og mærker, og håber at min lille guide kan hjælpe dig på den ene eller den anden måde.

Natdragter med fødder

Nogle natdragter fås med indbyggede fødder i. Det er forskelligt om forældre er vilde med denne løsning eller synes den er træls. Nogle babyer sparker løs med deres fødder sådan at fødderne ryger op fra de indbyggede fødder i natdragterne, og dermed kan det være svært for babyen igen at strække benene. andre babyer fylder fødderne ud, og på den måde er det super praktisk at slippe for at give de små sokker på, som i øvrigt alt for ofte falder af og bliver væk.
Jeg har udvalgt nogle natdragter med fødder her som inspiration til valg af natdragter til baby.

Natdragter uden fødder

Hvis man synes det er træls at der er fødder i babys natdragt, så kan man vælge at købe nogle uden fødder på, eller man kan give baby et par sokker udenpå de indbyggede fødder for at holde dem på plads. Jeg har her udvalgt et par forskellige natdragter uden fødder, som både er okay billige og super flotte i deres design.

Joha natdragt
En af de mest populære mærker indenfor natdragter og heldragter er det danske mærke Joha.

Børne- og babytøjsmærket Joha er et dansk mærke der virkelig står for super kvalitet. Joha er et af skandinaviens største producenter indenfor uld og bomuld til børn, men jeg vil sige at det mest er deres uldtøj som de er kendte for – og med god grund! Uldet er rigtig god kvalitet, designet er flot og enkelt og ikke alt for pussenusset og så er pasformerne bare holdbare og gode.

Jeg har beskrevet lidt mere om børnetøjsmærket Joha lige her.